FREE - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σχετικά με το UNFOLLOW και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

| 18/9/2016

Το UNFOLLOW έχει αποδείξει την ανεξαρτησία του.


Το UNFOLLOW 57 (τεύχος Σεπτεμβρίου) που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Το UNFOLLOW 57 (τεύχος Σεπτεμβρίου) που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τις τελευταίες ημέρες, έχει προκύψει ένα ζήτημα στην επικαιρότητα, ανάμεσα σε άλλα πολύ πιο σημαντικά, σχετικά με το περιοδικό UNFOLLOW και την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Επειδή αναπόφευκτα οι αναγνώστες και οι συνδρομητές μας γίνονται αποδέκτες «πληροφόρησης» και «σχολιασμού» που προέρχονται από διάφορες πλευρές, υπενθυμίζουμε -έστω κι αν δεν θα έπρεπε να χρειάζεται- τα ακόλουθα:

Το UNFOLLOW κυκλοφορεί επί πέντε σχεδόν χρόνια με μόνη του δύναμη την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του. Δεν έχει ποτέ χρηματοδοτηθεί -σε αντίθεση με άλλα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ- ούτε από πολιτικά κόμματα, ούτε από κρατική διαφήμιση, ούτε από τον τραπεζικό τομέα μέσω διαφημίσεων, ούτε από οποιαδήποτε άλλη πηγή. Στηρίζεται αποκλειστικά στις πωλήσεις του και στις συνδρομές του. Είναι το μόνο έντυπο που έχει κατορθώσει κάτι τέτοιο, όλα αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια για τον κλάδο του Τύπου.

Το UNFOLLOW δεν πρόσκειται σε κανένα κόμμα ή πολιτική οργάνωση. Ασκεί δημοσιογραφική κριτική και αποκαλύπτει στοιχεία με τον ίδιο τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις – ακόμη και αν αυτό δυσαρεστεί μερίδα των αναγνωστών του που μπορεί να έχουν συγκεκριμένες κομματικές προτιμήσεις. Το UNFOLLOW ελέγχει κάθε εξουσία, από όπου και αν προέρχεται. Η δημοσιογραφία είναι πάντα στην αντιπολίτευση.

Το UNFOLLOW έχει δημοσιεύσει ρεπορτάζ και δημοσιογραφική κριτική για κάθε πολιτικό ή επιχειρηματικό συμφέρον που έχει απασχολήσει τη δημόσια συζήτηση.

Το UNFOLLOW έχει αποδείξει την ανεξαρτησία του.

Το UNFOLLOW έχει σταθεί όρθιο παρά τις προσπάθειες πολλών να το εξοντώσουν με συντριπτικές αγωγές. Έχει σταθεί όρθιο χάρη στην αξιοπιστία των ρεπορτάζ του, την αποφασιστικότητα των δημοσιογράφων του και την υποστήριξη των αναγνωστών και των συνδρομητών του.

Το UNFOLLOW κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα.

Aνεξάρτητο.

Kαι έτσι θα παραμείνει.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....